Betingelser

Betaling- og leveringsbetingelser

Bestillinger til Danmark
Orkide Buketter leverer med Post Danmark over hele landet, såfremt andet ikke er aftalt. Vi leverer på datoer som angivet på hjemmesiden, hvor også seneste bestillingsdato fremgår. Ordrer som tilgår efter sidste bestillingsdato, vil blive overført til næste levering fra Thailand.

Hvis modtageren ikke er hjemme:
Orkide Buketter leverer med Post Danmark, hvorfor deres regler og systemer er gældende. Alle aftaler med Post Danmark – f.eks. Flex-levering – accepteres som normalt..

For alle bestillinger
Ved ekstreme vejrsituationer som snestorm og isslag, kan der forekomme uregelmæssigheder i leveringerne.

Såfremt ikke andet er aftalt eller angivet i shoppen, eller der er valgt afhentning (hvis muligt), koster levering med Post Danmark 62,50 kroner, hvilket er uanset antal i den samlede ordre.

Alle priser og gebyrer er inkl. moms.

Vi accepterer de fleste betalingskort dog undtaget rene Dankort. Har du kun et rent Dankort, kan du kontakte os på info@orkide-buketter.dk

Bemærk
Ved kortbetaling hæves beløbet tidligts ved afsendelse af orkidéerne. Alle kortbetalinger bliver dog hævet senest 20 kalenderdage efter bestillingsdato.

Orkidéerne og ordrer:
Orkide Buketter garanterer at orkidéerne er friske ved afsendelsen med Post Danmark. Eventuelle reklamationer kan rettes til info@orkide-buketter.dk En sådan reklamation skal finde sted senest første hverdag efter leveringsdagen, og vurderingen vil i alle tilfælde bero på varens art og naturlige holdbarhed. Ifølge Forbrugeraftalelovens § 17, stk. 2, nr. 1 jf. § 9, stk. 2, nr. 1, er der ikke fortrydelsesret på køb af varer til husholdningens løbende forbrug, herunder vin, chokolade, specialiteter og blomster.

Vore orkidéer er et naturprodukt, som heller ikke er en lagervare. Det kan også forekomme, at en farve ikke er tilgængelig til en given levering, hvorfor Orkide Buketter i stedet vil levere en matchende farve. Farverne kan også variere ligesom de heller ikke altid modsvarer 100% hvad der vises på billederne. Alle bestillinger er personlige og ved bestilling er orkidéerne blot ”reserveret”, og plukkes først op til afsendelse til Danmark.  

En ordre kan fortrydes senest én dag før seneste bestillingsdag, som opgives på hjemmesiden.

Alle kunder modtager ved internetkøb en bekræftelse via e-mail på, at ordren er modtaget. Betingelser for levering gælder som beskrevet ovenfor.

Persondatapolitik
Sådan behandler Orkide Buketter dine oplysninger, når du bestiller elektronisk! Når du bestiller en blomster- eller vinhilsen, registreres de oplysninger, du selv har afgivet (modtager/afsender navn og adresse, din e-mail adresse og hvilke varer du ønsker leveret) og vi logger dit IP-nummer. Oplysningerne registreres i vores database i ukrypteret form. Data mellem Orkide Buketters forskellige applikationer transmitteres krypteret via XML (SSL). Orkide Buketter anvender logstatistik med det formål at sikre at websitet er så brugervenligt som muligt, samt at se hvilke varer der er de mest besøgte.

Dit IP-nummer bruges udelukkende i forbindelse med evt. misbrug. Oplysningerne anvendes til at udføre den bestilling, som du har afgivet. Medarbejdere hos Orkide Buketter har adgang til disse oplysninger.

Oplysningerne fra bestillingerne videregives ikke i markedsføringsøjemed, og vi sender ikke uopfodrede e-mails ud fra disse oplysninger. Ønsker du at modtage Orkide Buketters nyhedsmail, sker tilmelding udelukkende fra vores nyhedsmail side. Vi opbevarer oplysningerne i 5 år. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.