Orkide Buketter | Sådan fungerer det

Orkidéer i Buketter - et unikt og eksklusivt produkt

Som noget nyt og enestående i Danmark tilbyder Orkidé Buketter ApS friske langstilkede orkidéer. Orkidéerne dyrkes i professionelle væksthuse i Thailand, og er alle mellem 45 og 50 cm. lange, og har hver op til 25 blomster på.

Orkidéerne leveres i buketter i forskellige størrelser, med og uden gavepapir og i kasser af varierende størrelser.

En særlig behandling gør, at buketterne sagtens kan stå friske og flotte i pakningen i mindst 8 dage og yderligere helt op til 3-4 uger i vasen ved korrekt behandling (brugsanvisning medfølger hver enkelt buket).Orkidéerne høstes midt på dagen i Thailand, hvorefter de straks sendes til behandling i henhold til EU reglerne og opbevares derefter på køl natten over.

Dagen efter påføres hver enkelt orkidé et plastikrør med sukkervand, som sikrer lang holdbarhed, hvorefter de nænsomt pakkes i plast- eller gavepapir og lægges i transportkasserne og køres direkte til Bangkok lufthavn. I lufthavnen kontrolleres orkidéerne af de thailandske myndigheder, som udfylder sundhedscertifikat, hvorefter de udleveres til Thai Airways.

Kl. 24.00 samme dag er de i luften over Bangkok og næste morgen lander de i Kastrup lufthavn. I lufthavnen klares speditionen, hvorefter orkidéerne kontrolleres og godkendes af NaturErhvervstyrelsen og er derefter klar til udlevering. Mellem kl. 11.00 og 12.00 og altså kun ca. 48 timer efter høst er buketterne leveret til os i Taastrup, hvor de afhentes til videre transport. Allerede samme dag og dagen efter er alle orkidéer leveret ud til deres destination.